Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 8 van de 8
 1. #1

  Woodworking.nl deelname aan OPEN DAG HOUT zondag 25 april

  Zaterdagmorgen een hele gezellige bijeenkomst gehad bij Kor van Kies voor Hout samen met Jan Pranger. Kor had het idee dat we met ons forum deel zouden moeten nemen aan de komende OPEN DAG HOUT op zondag 25 april 2010 in Drachten. Op deze dag is er een prachtige verzameling van allerlei mensen die wat met hout hebben, van gereedschap tot kunstenaars en wij hebben besloten daaraan deel te nemen, maar het liefst met zoveel mogelijk forum leden natuurlijk.
  Kor gaat de standruimte regelen, Jan Pranger had al een plekje met zijn draaibank en komt er natuurlijk bij, ik ga zorgen voor t-shirts met woodworking.nl, een vlag, spandoek iod.

  En nu natuurlijk nog wat deelnemers die graag gezamenlijk onder de woodworking.nl paraplu de bezoekers met hun hobby of beroep kennis willen laten maken. Dus bij deze het verzoek om je aan te melden en dan hoop ik dat we met een leuk clubje een mooie vertegenwoordiging van ons forum op de OPEN DAG HOUT kunnen staan.

  Je kunt je aanmelden met een berichtje hieronder, ideeen zijn ook van harte welkom, of mij een mailtje sturen, naar jaap(apestaartje)woodworking.nl

  Ik reken wel een beetje op jullie, om er samen wat moois van te maken 8-) 8-)

  link naar de website van de OPEN DAG HOUT: http://www.opendaghout.nl/index.htm

  jaap

 2. #2
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  5.587
  Blog Berichten
  1

  Re: Woodworking.nl deelname aan OPEN DAG HOUT zondag 25 april

  lijkt me een hardstikke goed idee. waar ik zou kunnen helpen doe ik dat graag. laat maar weten wat ik kan doen

  rick

 3. #3
  Athanor
  Guest

  Re: Woodworking.nl deelname aan OPEN DAG HOUT zondag 25 april

  Hallo mensen,

  Een goed idee! Ik wil er graag bij zijn, loop echter met een pieper rond, omdat ik bereikbaarheidsdienst heb en een kleine kans loop opgeroepen te worden. Ik wil wel als een soort "vliegende kiep" aanwezig zijn en tussentijds de stand (mee)bemannnen.

  Het zou mooi zijn al wij ons forum ter plekke kunnen laten zien, maar dat vraagt wel om een laptop met (draadloze, UMTS) internetverbinding. Die heb ik niet, maar misschien iemand anders die dat makkelijk kan verzorgen?

  Fons

 4. #4

  Re: Woodworking.nl deelname aan OPEN DAG HOUT zondag 25 april

  Reken ook op mij. Wat een goed plan zeg.

 5. #5

  Re: Woodworking.nl deelname aan OPEN DAG HOUT zondag 25 april

  Een bijzonder loflijk streven. Ik ben er ook bij. Leuk om het forum meer bekendheid te geven, en leuk om andere forum leden te ontmoeten.

 6. #6
  Athanor
  Guest

  Re: Woodworking.nl deelname aan OPEN DAG HOUT zondag 25 april

  Hmmm..... Ik krijg nu een ondeugend idee :idea: :idea:

  Jan, stel je eens voor dat we die prachtige werkbank die aan het maken bent, tijdens de houtdag in Drachten in de stand kunnen zetten als voorbeeld van creativiteit en vakmanschap 8-)

  Hebben we gelijk een mooie balie en misschien voor jouw zaak ook een goede promotie? Drachten is niet ver voor jou, alleen het transport is misschien nog wel een hele klus

  Nou ja, ik bedenk zo maar wat natuurlijk.....

  Fons

 7. #7

  Re: Woodworking.nl deelname aan OPEN DAG HOUT zondag 25 april

  Ik voel me vereerd.

  Dat zou op zich mogelijk zijn, maar ik moet nog een onderstel maken, en ik geloof niet dat die dan al af is, ik moet het een beetje tussen mijn klussen en baantjes door doen.
  Ik ga kijken of ik het frame voor het onderstel voor die tijd af kan hebben, dan zijn we al een heel eind, en vervoer gaat ook wel lukken.
  Vervolgens denk ik dat hij wel een computer zou kunnen dragen :-)

  En volgens mij zijn er veel meer fantastische werkstukken die eventueel wat vervoer-baarder zijn die een plaatsje verdienen.

 8. #8

  Re: Woodworking.nl deelname aan OPEN DAG HOUT zondag 25 april

  Dank voor de positieve reacties Houtbewerkers!!! Heb per mail ook nog een paar geinteresseerden die graag mee willen doen! Zit me nog een beetje af te vragen hoe we ons gaan presenteren, alleen een computerscherm is wel erg saai!! Zijn er nog ideeen om e.e.a wat leuk aan te kleden, het geheel wat spectaculairder te maken??Ik hoor ze graag en we kunnen ook nog wel wat extra stand bemanning of bevrouwing gebruiken!!

  jaap

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top