Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 8 van de 8

Onderwerp: sluiting kistje

 1. #1

  sluiting kistje

  hallo,

  ik ben opzoek naar een sluiting voor een kistje waar een hang slot op kan. het is voor een klant en die wil dit zo hebben, het moet messing zijn het liefste zodat het wel er mooi uit ziet. aangezien er een heel oud hang slot op komt. het is voor een klein kistje dus een ding van de bouwmarkt ziet er niet uit. bij baptist kan ik niks vinden en verder ook niet echt alleen van die sigaren kist sluitingen en zo.

  ik hoop dat iemand kan helpen met het vinden van zn sluiting.
  groet jordi

 2. #2

 3. #3
  Zoiets bedoel ik ja. Alleen als ik op kistoverval messing klein en zo zoek dan krijg ik alleen vrij grote. Nu zoek ik alleen nog een site waar ze ook kleine hebben. Het moet op een kistje ter grote van een thee doos zeg maar.
  groet jordi

 4. #4

 5. #5
  Je kunt eens bij Lee Valley/Veritas kijken. Misschien hebben zij iets.

 6. #6

 7. #7
  Take that rage, put it on a page
  Take the page to the stage, Blow the roof off the place!!!

 8. #8
  bedankt voor de antwoorden. ik heb hier zeker wat aan. ik ga binnenkort ff overleggen met de klant wat hij nou precies wilt en dan zal ik denk ik wel het eind resultaat posten.
  groet jordi

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top