Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 5 van de 5

Onderwerp: mooie hamer

 1. #1

  mooie hamer

  Kreeg net een mail binnen met een hele mooie hamer.
  Zou ook als forum hamer niet misstaan.
  mooiehamer.jpg

  Via deze link http://www.highlandwoodworking.com/s...ns+new+version

  Het enige nadeel is 3 cijferige prijs. Dan is de forum hamer toch voordeliger.

 2. #2
  Inderdaad een erg mooie hamer. Doch wil ik eens vragen of de houten kop meerwaarde heeft. Ik bedoel meerwaarde in uiterlijk heeft het zeker maar meer de slagkracht. Het moment van impact doorgegeven van het messing (?) aan het hout. Hout heeft m.i. de werking om de klap op het object (heft van een beitel) te incasseren om zo het object in die zin te sparen.
  Met vriendelijke groet,

  Martijn.

  Met de fouten die ik maak, creeër ik

  www.facebook.com/willemsontwerp
  http://www.willemsontwerp.nl/

 3. #3
  Deze is ook te koop bij classichandtools http://www.classichandtools.com/acat...ne-Hammer.html voor £99.95 dat is ongv 128 eurries da's wel een hoop geld (maar wel een heeeeel mooi hammertje ).

  Maar er is toch helemaal niets mis met "ons" forumkloppertje

 4. #4
  Ik heb een messing hamertje, maar dat beschadigt het beukenhout toch behoorlijk. Daarom gebruik ik meestal de houten klopper als ik op het hout moet tikken en messing voor als ik op het staal moet zijn. Dat is niet zo handig natuurlijk. Daarom zie ik wel de meerwaarde van zo'n gecombineerde hamer. Maar 99 pond is natuurlijk way over the top.

 5. #5
  Mooi hamertje.

  Ik kan mij voorstellen dat onze eerste hameractie vervolg gaat krijgen. Ik heb de indruk dat het een succes was, dus wie weet, waar het toe gaat leiden...

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top