Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 6 van de 6
 1. #1

  Badkamermeubel eikenhout

  Niet eerste project, wel eerste serieuze plaatsing op het forum. Afgelopen 3 weken de totale badkamer over de kop gehaald. Enige hout wat er aan te pas kwam was dit meubel. Meubel vervaardigd uit eikenhout alles met pen en gat. Gaten gefreesd met bovenfrees, pennen gezaag met de hand. Niet veel foto,s van bouwproces. De zelfgestorte betonnen wasbak te vroeg ontkist ivm tijdsdruk. Helaas nu nog meer werk ivm 2 scheuren. Tijdelijk opgelost door de brokstukken te lijmen. Dan kan de familie in ieder geval hun ding doen. Het meubel is afgewerkt met een olie waarvan de naam mij even is ontschoten. Dit kan ik van,t weekend wel achterhalen.
  Plaatjesimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg
  Bijgevoegde Afbeeldingen Bijgevoegde Afbeeldingen

 2. #2
  Grappige bouwwijze zo ondersteboven :-)
  jammer van de scheuren, wel leuk om zo zelf een wasbak te make
  Met een hamer past alles...

 3. #3
  Dat ondersteboven snap ik niet. Op de iPad staan ze gewoon zoals de foto,s ook gemaakt zijn. Als ik ze via de mail verstuur ontvangen mensen ze ook op de kop. Zal ik eens uitzoeken. Komend weekend 2e poging met de wasbak. Ga nu voor beton met een superplastificeerder. Ben benieuwd

 4. #4
  Dan houd je je iPad verkeerd om tijdens het maken van de foto's.
  Ik doe dat ook steeds met filmpjes maken. Dan zijn ze om mijn telefoon goed, maar op de windows pc staan ze ondersteboven.
  Met een iPad kan je het niet controleren, maar als je ze via de pc plaatst zie je direct dat het niet goed is.

 5. #5
  O ja, wel een gave bak!
  Moet je het beton nog afwerken ivm makkelijk te reinigen?

  Groeten, Raymond

 6. #6
  Ja, het beton zal nog worden afgewerkt met een watergedragen pu lak. Deze zal ik nog verdunnen en hiermee de bak zoveel mogelijk verzadigen. Bij de volgende bak gaan er ook glasvezels mee in het mengsel en zal ik gebruik gaan maken van gietbeton.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top