Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4

Onderwerp: Hallo, ik ben Marc

 1. #1

  Talking Hallo, ik ben Marc

  Hallo allemaal,

  Ik kijk al een tijdje mee en verwacht dat ik hier ook ga posten. Dus maar even mijzelf voorstellen, toch?
  Marc, uit Den Haag. Overdag bezig met inkopen van ICT voor de overheid. En daar buiten steeds vaker op dit forum om alles te lezen, elk youtube filmpje te bestuderen en vele websites met tools en zo te bezoeken.
  Maar, ondertussen nog niets zelf gemaakt.
  Voorzien van een bovenfrees (Bosch 1400 ACE), een zaagtafel (Bosch blauw, op verrijdbaar onderstel, staat ongeduldig te wachten), een cirkelzaag, een een enorme waslijst aan dingen die ik nog wil als ik de staatsloterij win. Jammer alleen dat ik geen loten heb... En een schuur van nog geen 6 m2, met o.a. 2 fietsen...

  Ik wil vooral praktische zaken maken (ombouw vloerverwarmingspomp, nachtkastjes, hoofdeinde bed) maar ook zaken voor de leuk (kistje om weg te geven, eigen sidetables en zo voorts). En die twee bureaus en kasten hier kunnen ook wel even opnieuw gedaan worden ;-) Liever aan de slag met machines, denkwerk en jigs dan handwerk (fijne motoriek zal waarschijnlijk nooit meer ontwikkeld worden).

  Ondertussen mijzelf sketchup aan het leren, wel zo handig. En heel, heel erg veel van alle forumposters aan het leren. Daarvoor mijn dank!!!
  Leren van de kennis van anderen, zodat ik niet alle fouten zelf hoef te maken En zo veel inspiratie!

  Mocht iemand tips hebben voor handige winkels in de buurt van Den Haag, dan hou ik mij aanbevolen. Ons aller baptist, masave en AF zitten net niet om de hoek

  Groeten,

  Marc

 2. #2
  Welkom Marc. Het meest leer je van je eigen fouten. Schroom niet laat je werkstukken zien en stel je vragen.

 3. #3
  Athanor
  Guest
  Welkom op het forum Marc!


  Fons

 4. #4
  welkom hier, marc
  GROETJES MOOTJE

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top