Welkom bij www.woodworking.nl.
Pagina 1 van de 3 123 LaatsteLaatste
Resultaten 1 tot 10 van de 21
 1. #1

  Voor de houtbewerker die het onderste uit de kan wil!!!!

  Volgens mij DE absolute top bij de klassieke paneelzagen, daar kan Altendorf een puntje aan zuigen


 2. #2

 3. #3
  Senior Member
  Ingeschreven
  Apr 2014
  Locatie
  Waddinxveen
  Berichten
  1.184
  Pffff.. Wat een ding... Ik ga maar weer met hangende schoudertjes naar m'n Dewalt bouwzaagje kijken..

 4. #4
  Tja, André, dit is geen zaag-promo, dit is pure zaag-porno! Heerlijk!!
  Hout Moet...

 5. #5
  Zit geeneens een push -stick bij.

 6. #6
  Mooie ultieme zaag maar met een prijsje van €30000

 7. #7
  Niet helemaal mee eens

  Als ik het geld had voor een paneel zaag dan werdt dit het

  MvG
  Chris
  If you put your mind to it you can accomplish anything

 8. #8
  Als ze nou net zou goed waren in het maken van filmpjes als in het maken van zagen...

 9. #9
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door henkverhaar Bekijk Berichten
  Als ze nou net zou goed waren in het maken van filmpjes als in het maken van zagen...
  Dat ben ik met je eens Henk, een mooi alternatief is b.v. een Martin T75, maar daar zijn geen goede filmpjes van de vinden (tenminste, ik kwam ze niet tegen).

  Maar bekijk het ook eens van een andere kant, deze topzagen zijn geen garantie voor topwerk, maar blinken wel uit door, na enige oefening, in mooi recht en haaks zaagwerk. Maar dat is maar een klein deel van het eigenlijke werkstuk. Is het voor ons ook niet een beetje de uitdaging om met "gewoon" en betaalbaar gereedschap en wat extra persoonlijke inzet, prachtige werkstukken te maken?

  jaap

  ps, maar ik kan wel genieten van deze prachtige top machines !

 10. #10
  Klopt helemaal Jaap, gelijk welke machine is maar zo goed als zijn gebruiker! Het kopen van topmateriaal is geen garantie op succes dat is wel zeker. Anderzijds zitten in deze machine zoveel kleine details verwerkt die de ervaren gebruiker het leven heel aangenaam maken

  Voorbeelden? het dubbel verstek!!, de automatisch wegparkerende voorsnijder zodat er een grotere hoofdzaag kan gebruikt worden, het snel afneembare bovengedeelte van de langsgeleider om het afkorten van lange stukken mogelijk te maken, de bediening van de tafelblokkering achteraan de wagen, de sleutelloze breedteinstelling van de voorritser, De aanpasbare (hoek)aanslagen op de wagen, etc... Er zitten talloze slimmigheden verwerkt in deze machine waarvan je er sommige ook bij andere merken vind, maar hier valt voor mij toch alles op samen. Ook de gebruikte software op de zaag is heel gebruiksvriendelijk, dat heb ik al anders meegemaakt.

  Als een paneelzaag je meest gebruikte machine is dan heb je er als gebruiker alle baat bij om wat meer te investeren in kwaliteit, daar heb je dan alle dagen plezier en profijt van Er is op deze machine één in het oog springende pré, dat is die +45°/ -45°, maar de talloze kleinere slimmigheden zijn zeker zo doorslaggevend. Hier is door de fabrikant duidelijk teruggekoppeld naar de gebruiker, en er is gevolg gegeven aan de verzuchtingen vanop de werkvloer.

  Al eens even stilgestaan bij één van de eerste bewerkingen die ze laten zien in dat filmpje? Verstekzagen, zaag kantelen en een groef voor een valse veer zagen alles in één arbeidsgang op één en dezelfde machine! Voor kleinere werken is de tijdswinst enorm, hier werk je een compleet project mee af.

  Het zal wel voor iedereen duidelijk zijn nu, Altendorf, Martin, C.Philips, Format4, etc.. die verkopen aan mij geen paneelzaag meer
  Qua prijs zitten ze heel concurrentieel tussen de andere aanbieders in deze niche, daar moet je het niet voor laten
  Laatst gewijzigd door tuoh; 16-12-14 om 10:55.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top