Welkom bij www.woodworking.nl.
Pagina 1 van de 3 123 LaatsteLaatste
Resultaten 1 tot 10 van de 25
 1. #1

  Oceans'11 wordt Bosquet

  Goedemorgen allen,

  Sinds maart 2013 ben ik al lid van dit forum. Indertijd met de gebruikersnaam "Oceans'11". Ik schreef toen dit:

  Tijdens mijn zoektocht naar wat antwoorden op een aantal vragen op dit forum terecht gekomen. Al snel besloot ik mij aan te melden, zodat ook de foto's bij topics goed in beeld kwamen.
  Inmiddels zijn we een paar maanden verder en - eerlijk is eerlijk - het voelt alsof mij een warme jas is aangereikt. Niet alleen ben ik aangenaam verrast door het vriendelijke karakter en het enthousiasme van de leden, maar ik ben bovenal onder de indruk van de gigantische kennis en ervaring van de mensen op het forum.

  Ik hoop volgende maand 44 jaar jong te worden, ben 10 jaar getrouwd en vader/bonus-vader van 4 kids (15,14,12 en 9 jaar). De afgelopen 22 jaar ben ik werkzaam geweest in de verzekeringsbranche. De laatste 8 jaar overigens meer als project- en process-manager voor diverse omvangrijke ICT-projecten. Helaas kwam aan dit alles in november 2012 een einde en sindsdien zit ik thuis. "Door reorganisatie overbodig geworden" noemden ze het... . Klein lichtpuntje is dat ik een zgn. "Gouden Voetafdruk" heb meegekregen. Dat geeft een beetje financiële lucht...

  Als zoon van een architect lijk ik genetisch belast te zijn met een oog voor (interieur-)design. Met mijn vrouw shoppen in een oude stad met modern ingerichte winkels is dan ook geen straf. Soms lopen we samen een winkel uit en dan zeg ik tegen haar "Wat een mooie winkel was dat". Meestal zegt ze dan volmondig 'Ja!'. Maar meestal bedoelt zij dan wel heel wat anders dan ik...

  Sinds jaar en dag ontwerp en maak ik meubels. Meestal voor eigen gebruik of voor familie, vrienden en kennissen. Deze hobby is door de jaren heen wat in de vergetelheid geraakt door drukke baan en druk gezin. Nu heb ik er weer alle tijd voor en er zijn dus al weer de nodige zaken bedacht en uitgewerkt. Soms moet ik mijzelf dwingen om mijn enthousiasme even af te remmen... Daarnaast zorgt mijn vrouw ook af-en-toe voor het nodige (??) tegengas... (vooral als er weer een bezorger van UPS voor de deur staat... ).

  Ik voel me enorm welkom hier en hoop dat ik op enig vlak een bijdrage kan leveren en misschien zelfs een keer een advies kan geven. Want tot nu toe is het vooral eenrichtingsverkeer: ik heb al een wereld aan informatie opgezogen.

  Groeten en tot ziens op het forum !
  Inmiddels zijn we ruim 1,5 jaar verder en in zo'n tijdspanne kan er veel gebeuren. Zo ook bij ondergetekende. Het roer is omgegooid en per 1 december 2014 ben ik voor mijzelf begonnen met het ontwerpen, maken en - indien van toepassing - het plaatsen van maatwerk interieuroplossingen.

  Eerder vandaag plaatste ik onder de oude naam mijn 1.000ste bericht. Een mooi moment om ook hier het roer om te gooien en een nieuwe start te maken onder de naam van mijn bedrijf.

  Groeten en tot wederziens op het forum.
  Groeten, Ekko

  "In theorie is er geen verschil tussen theorie en praktijk. In de praktijk wel..."

 2. #2
  Wauw, eigenlijk wel een mooi verhaal.
  Van succes naar tegenslag en weer opnieuw beginnen.
  Succes met de onderneming en welkom op het forum!

  Groeten, Raymond

 3. #3
  Wauw, eigenlijk wel een mooi verhaal.
  Van succes naar tegenslag en weer opnieuw beginnen.
  Succes met de onderneming en welkom op het forum!

  Groeten, Raymond
  Hahaha, zo had ik het nog niet eens bekeken. Maar er zit wel wat in ja...

  Ik ben van nature positief en erg enthousiast. Dat helpt me altijd weer om ook door minder leuke periode's te komen...
  Groeten, Ekko

  "In theorie is er geen verschil tussen theorie en praktijk. In de praktijk wel..."

 4. #4
  Mooi verhaal en heel veel success

  plaats wat foto's van die "interieur oplossingen"
  MvG
  Chris
  If you put your mind to it you can accomplish anything

 5. #5
  Succes Ekko!
  "I may be left handed but I am always right"

 6. #6
  Het is niet altijd fijn te lezen hoe men tot zulke stappen noodgedwongen komt. We kunnen soms wel staan roepen hoe leuk het zou zijn om van je hobby je beroep te maken tot puntje bij paaltje komt en je er echt je brood mee moet gaan verdienen. Wel tof te zien dat er mensen zijn die dat dan - hoe moeilijk ook - als een kans aangrijpen en er het beste van maken. Van een carriereswitch gesproken. Ik wens je in ieder geval heel veel success toe en veel plezier met de nieuwe log-on.
  Grtn, de Kastanjeboom

 7. #7
  Heel veel succes Ekko!
  Met vriendelijke groet, Ronald

 8. #8
  Succes met je bedrijf.
  Ik ben begonnen met niets en het meeste heb ik er nog van over.

 9. #9
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  6.103
  Blog Berichten
  1
  Succes Ekko !!
  met vriendelijke groet,
  rick
  http://thewoodworkersattic.blogspot.com/

 10. #10
  Groeten, Ekko

  "In theorie is er geen verschil tussen theorie en praktijk. In de praktijk wel..."

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top