Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4
 1. #1
  Senior Member
  Ingeschreven
  Oct 2012
  Locatie
  Izegem, België
  Berichten
  607

  Lengte Bessey Revo klemmen

  Ik heb nieuwe klemmen nodig om een keukeneiland van 87cm diep te kunnen klemmen.

  Ik wil hiervoor een set van 2 of 4 lijmklemmen van Bessey aanschaffen, type KR100_2K Vario REVO

  Nu is mijn vraag of die 100 (lengte van de lijmklemmen) staat voor de maximum afstand die kan geklemd worden, of de lengte van de klemmen zelf.

  M.a.w. is de vario 100 voldoende om een lengte van 87 cm te klemmen?

  Alvast bedankt

 2. #2

 3. #3
  De vario 100 is voldoende om 87cm te klemmen. Voor de zekerheid het nog even gemeten en de vario 100 heeft 101cm ruimte tussen de bekken. Zou zeker voor de vario gaan want bij kleinere werkstukken kan je mooi verdelen.

  Tijdje terug deze set gekocht. De twee van 150 lijkt wat overdreven maar in de praktijk kom je soms net even iets te kort.

 4. #4
  Senior Member
  Ingeschreven
  Mar 2011
  Locatie
  Boirs, België
  Berichten
  1.759
  Ja je kan er altijd iets meer mee klemmen dan aangegeven, wat erg handig is. Bij de Vario versie is dat een paar cm, maar bij de niet Vario versie is dat 4-5cm.
  Ik ben geen fan van de Vario want die zijn niet plat onderaan waardoor ze niet vanzelf recht blijven staan als je iets klemt, dat is vaak vervelend.
  En de VARIO functie heb ik nog nooit echt nodig gehad en je moet de knop ook steeds met een hamer of iets dergelijks los kloppen want die komt altijd klem te zitten.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top