Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3
 1. #1

  DeWalt DE 6212 Freesmal zwaluwstaart

  Ik ben in het bezit van een DeWalt De6212 Zwaluwstaart freesmal. Een prima apparaat, echter een probleem doet zich voor dat de freesjes een zaaghoek hebben van 7 graden en qua diameter in Engelse maten zijn uitgevoerd. DeWalt heeft aangegeven te stoppen met de productie van dit apparaat. De verkrijgbaarheid van deze freesjes is zeer lastig. Wie heeft ervaring met een andere oplossing of weet een adres waar deze freesjes te koop zijn.

 2. #2

  Re: DeWalt DE 6212 Freesmal zwaluwstaart

  Je kunt ook pasbussen kopen, dan kun je een freesje met een schacht van 1/4 gebruiken in een frees met een 8mm freeshouder.

  http://www.wealdentool.com/acatalog/...eeves_166.html

 3. #3

  Re: DeWalt DE 6212 Freesmal zwaluwstaart

  DE6212 = PorterCable 4210 -4216 (?!) Gedownload bij http://www.deltaportercable.com Advanced Instruction Manual. Daar komt je veel over alternatieve bits tegen die in de jig (sjabloon) passen. Sta zelf op punt om er een aan te schaffen.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top