Welkom bij www.woodworking.nl.
Pagina 1 van de 3 123 LaatsteLaatste
Resultaten 1 tot 10 van de 24
 1. #1

  Ons aller forum, WoodWorkig.nl in Furniture & Cabinetmaking

  Ons forumlid Sjoerd van Valkenburg (Valfortools) had deze zomer contact met de redactie van het Engelse blad Furniture & Cabinet Making vanwege een artikel over zijn gereedschap en kreeg de vraag of hij niet een artikel over houtbewerken in Nederland wilde schrijven. Sjoerd, onafhankelijke denker als hij is, dacht toen aan een leuke combinatie met Pierre Baptist (Baptist Houtbewerkers) en mijzelf. Tussen de 3 partijen is geen enkele financiële binding, maar we hebben wel alle 3 belang bij een florerende groep houtbewerkers. Lees in de bijlage het resultaat, zoals gepubliceerde in de laatste F&C (nummer 226), ben er best wel een beetje trots op, wat we met zijn allen als forummers de laatste paar jaar gedaan hebben! En naast een foto van het dubieuze trio, gelukkig ook een foto van ons aller Dopeling en Titus, de zoon van Pierre.

  jaap
  Bijgevoegde Bestanden Bijgevoegde Bestanden
  Laatst gewijzigd door jaap; 04-12-14 om 13:22.

 2. #2
  Wauw, dan doe je echt wel mee, mooi stuk over 2 echte nederlandse houtbewerkings instituten... Baptist en Woodworking.nl

  Supergaaf!
  . . . Als er 1 gereedschap over de dam is staat zo je werkplaats vol . . .

 3. #3
  Dat is mooie reclame voor het forum, natuurlijk ook voor baptist. Om zo in vakliteratuur terecht te komen
  Niet slecht mannen.

 4. #4
  Een felicitatie waard, absoluut! Van harte!
  Vriendelijke groet, Nerflander
  [I]Alles wat de moeite waard is kost moeite.[/I]

 5. #5
  Athanor
  Guest
  Mooi artikel! Goed dat er aandacht voor is, dit is gelijk een mooi voorbeeld voor de Nederlandse tijdschriften op ons interesse/vakgebied!!

 6. #6
  Goed gedaan mannen. We stonden al goed verankerd met z'n allen op de Nederlandse/Belgische kaart, maar nu staan we echt op de wereldkaart. Begint een beetje VOC-mentaliteit te worden.
  Groet,
  Pieter

  www.houtdraaien.com

 7. #7
  Dit is nog eens een erkenning!!!!!!!!!!!!
  Nu weten ze in Engeland ook, dat hier een bloeiende scene houtbewerkers achter de dijken woont. Amateurs en professionals die tip-top ondersteund worden door vakkundige bedrijven (Baptist), die op het internationale tableau mee kunnen doen. Deze wisselwerking heeft zijn weerslag in het wederzijdse communicatie kanaal www.woodworking.nl.
  Een helder stuk, dat een getrouw beeld geeft.
  Pierre en Jaap proficiat.
  http://www.arstorno.nl [b:3c68c353]"hout-vormen"[/b:3c68c353]

 8. #8
  Senior Member
  Ingeschreven
  Mar 2014
  Locatie
  midden tussen de noorse sparren
  Berichten
  1.111
  Ook van mij van harte gefeliciteerd met dit geweldige artikel.
  Kan niet zeggen dat ik er deel uit van maak, ben nog maar kort actief op het forum, maar dat er waarheid gesproken wordt in het artikel kan ik wel beamen!

 9. #9
  Van mij had AF er ook nog bij gemogen met een van de meest unieke verzamelingen massief hout. Dan was supertrio compleet geweest.
  . . . Als er 1 gereedschap over de dam is staat zo je werkplaats vol . . .

 10. #10
  Mooi stuk zeg! Gefeliciteerd :-)

 

 

Labels voor dit Bericht

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top