Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 6 van de 6
 1. #1

  En weer een nieuwe erbij :)

  Hallo,

  Mij ook maar even voorstellen wel zo netjes vind ik altijd

  Ik ben Robert Jan woon/leef al 40 jaar in het mooie Twente en heb verschillende eigenlijk te veel hobby's.

  Om lekker te kunnen klungelen/klussen was er geen ruimte bij het huis (alleen bij goed weer kon er wat gedaan worden) en miste de ruimte (ondanks de tuin die groot genoeg is) om projectjes te maken en heb daarom een schuurtje (3mx4m80) van volledig hout gebouwd buitenkant in afrondende fase (een paar schroeven een regenwater afvoer en alles er om heen glad trekken).
  Hierna moet de binnen kant nog, wanden bekleden met platen hout en de stroomvoorziening/verlichting en dan kan er eindelijk geklust worden.

  Een aantal projecten die in de planning staan zijn: werkbank (was eerst niet de bedoeling maar gaat er toch komen), audio meubel, badkamer meubeltje (zo'n kastje boven de wasbak), bureau, bed maar ga wel rustig aan doen en pas met het volgende verder nadat het vorige is afgerond en dat is een grote valkuil van mij haha.

  Super veel ervaring heb ik niet maar al doende leert men, gereedschap is naar mijn idee aardig op orde en ook door dat te gebruiken en YouTube wordt je daar steeds handiger in.

  Door verschillende zoekopdrachten op internet ben ik hier terecht gekomen en hoop hier de nodige kennis en inspiratie op te doen en geholpen te worden bij vragen die vast nog wel zullen komen

  Groeten en bedankt voor het lezen,

 2. #2
  Athanor
  Guest
  Welkom op het forum Robert Jan!


  Fons

 3. #3

 4. #4
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  6.103
  Blog Berichten
  1
  Welkom !!
  met vriendelijke groet,
  rick
  http://thewoodworkersattic.blogspot.com/

 5. #5
  welkom,heb je foto;s van projecten?

 6. #6
  Dank allen voor het welkom heten

  @kreidler, helaas zeer weinig projecten gedaan dus ook geen foto's. Binnenkort zal ik een foto plaatsen van mijn grootste project tot nu toe mijn schuur/werkplaats
  Verder heb ik een behuizing kubus gemaakt voor een versterkertje zal hier ook eens wat foto's van maken en plaatsen en een laptop standaard.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top