Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 6 van de 6
 1. #1

  Grote hoeveelheid nooitgedacht schaven op MP gekocht

  Ik ben al even op zoek naar een mooie schaaf en zat even op marktplaats te zoeken (vooral dicht in de buurt). Kwam ik een advertentie tegen: oud gereedschap. Een foto er bij van een kartonnen doos waarop ik dacht een nooitgedacht schaaf te zien liggen. Ik dacht, ach 15 euro... Daar kan ik geen miskoop voor doen. Gisteren de doos op mogen halen voor de volle vraagprijs van, 15 euro. Kwam ik aan bij die mensen stond daar een enorme doos met 11 nooitgedacht schaven (blok, profiel, etc), 4 Stanley schaven en 2 nieuwe oude handzagen. Ik helemaal happy-de-peppie!

  Voor mij teveel schaven en ook geen schaven die ik zal gebruiken dus een deel, doe ik binnen kort maar weg, maar vond het een te gekke vondst! De verkoper had de doos al 10 jaar in de schuur staan en er af en toe wat bij gedaan. Hij had het ooit gekregen.
  Bijgevoegde Afbeeldingen Bijgevoegde Afbeeldingen

 2. #2
  Mooie aankoop!
  Daar heb je zeker niet te veel voor betaald.
  Ik ben begonnen met niets en het meeste heb ik er nog van over.

 3. #3
  Soms lees ik dat en denk............
  Hoe kan ik dit missen op MP ik kijk er toch heel regelmatig
  Ik denk een superaankoop.
  veel plezier ermee

 4. #4
  Mooie vondst. Gefeliciteerd.

 5. #5
  Echt mooi spul
  De blokschaaf lijkt sprekend op de schaaf die bij mijn eerste gereedschap set zat voor school, is nog steeds mijn nieuwe schaaf, als deze netjes gebruikt en droog bewaard worden is dit nog perfect gereedschap.
  Mooi dat dit zo bewaard is.
  Gratz

 6. #6
  Gave vondst! Schatgraven op Marktplaats, wat moet er nog ongelofelijk veel spul bij mensen op zolder en schuurtjes liggen. Maar dit gereedschap krijgt weer een mooie bestemming.

  jaap

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top