Welkom bij www.woodworking.nl.
Pagina 1 van de 3 123 LaatsteLaatste
Resultaten 1 tot 10 van de 22

Onderwerp: robland nx 310 ?

 1. #1

  robland nx 310 ?

  In mijn zoektocht naar een vlak -en vandiktebank ben ik gebotst op een robland nx310 van 4 jaar oud voor een kleine 2000 euro... Nu ja, gezien ik met mijn zoektocht op een hammer a3-26 ben beland, en de prijs gelijkaardig is... vraag ik mij nu natuurlijk af of zo'n robland iets is. De machine ziet er gelekt uit, hoewel ik de prijs aan de verdacht lage kant vind voor zo'n machine.
  Enigszins is die wat groot om in mijn garage te plaatsen, anderszins heb ik dan in 1 klap alles wat je ook maar kunt nodig hebben om aan houtbewerking te doen voor dezelfde prijs als enkel de vlak - vandiktebank...
  Nu ja, eigenlijk is mijn vraag of dit een degelijk toestel is, of ik dan beter voor de 2de handse combi ga, of voor de vlak- vandikte bank.
  Eerlijk, frezen voor op zo'n robland zal ik zowiezo niet kopen, dit zijn dingen voor pro's, voor hetgene ik maak is de aanschaf ervan overkill. Het feit van een zaag met wagen te hebben en een langgatboor daarentegen kan wel altijd van pas komen... denk ik...
  Help!
  mvg, seb

 2. #2
  Die machine voor € 1800 van 4 jaar oud.
  Ik zou niet langer zoeken. Kost veel tijd.
  Dat is gewoon een profi machine. Er zijn hele bosjes ondernemers die daar dagelijks de kost mee verdienen.
  Ik spreek alleen geen Frans!


  Nieuwprijs ongeveer € 5700
  Laatst gewijzigd door bobmartin; 02-11-14 om 20:19.

 3. #3
  Kopen, ga je veel plezier aan beleven. Door de loop van de tijd leer je te werken met zo machine en kom je er achter dat je er geweldig dingen mee kunt maken. Ik wil maar zeggen, dingen die nu overkill of onnodig vindt kunnen later goed van pas komen. Zet de machine op een paar goed wielen zodat deze goed en gemakkelijk is te verplaatsen en je kunt de machine zelf in een garage goed gebruiken.

  Groetjes Marc.

 4. #4
  Waarom zou je frans moeten spreken
  Met een hamer past alles...

 5. #5
  De machine staat in het Franse gedeelte.

  Handen en voeten spreektaal kan ook.

 6. #6
  Senior Member
  Ingeschreven
  Mar 2011
  Locatie
  Boirs, België
  Berichten
  1.759
  Voor die prijs heb je toch wel heeeel veel machine voor je geld en hoef je nooit meer verder te zoeken. Ik heb 3 jaar pro gewerkt met de aparte versie ervan met lange loopwagen.
  De kwaliteit komt dicht bij hammer, sommige zaken zijn wat beter, andere minder.

 7. #7
  Wat ik vreemd vind: Het zoekertje staat er tweemaal op met dezelfde foto's maar met verschillende adverteerder: 207477839 in Namen en 207124931 in Hooglede. De adverteerder is in beide gevallen net een maand geregistreerd. Hopelijk is het geen oplichter...

 8. #8
  Hèhè, wem grappig dat iedereen onmiddellijk weet over welk zoekertje het gaat...
  Ben er ook niet helemaal gerust in, maar mijn Frans is wel heel goed en ben de man al aan de tand aant voelen. Lijkt me ook niet helemaal pluis, vooral dat zijn Frans in een deel van de mail perfect is en in een ander deel van de mail in spreektaal geschreven staat. Heb al 2 mails gekregen van de man met extra foto's en dergelijke, heb nu teruggemaild waar de machine precies staat om die te kunnen bezichtigen.
  mvg, seb

 9. #9
  Senior Member
  Ingeschreven
  Mar 2011
  Locatie
  Boirs, België
  Berichten
  1.759
  Wat zijn de condities die hij wil? Alles behalve afhalen tegen contante betaling zou ik weigeren
  In de advertentie is het Frans nogal gebrekkig en mogelijk letterlijk vertaald uit een andere taal want sommige zinnen willen niets duidelijk zeggen.

 10. #10
  Ben benieuwd of het lukt om te kopen.
  Ga je dan waarschijnlijk lang plezier van hebben.

  Die gebrekkigheid in communicatie hoeft niks te betekenen. Kom vaak bij allochtonen die moeite hebben met woord en geschrift.
  Als je gewoon kunt schouwen en ophalen is er niets aan de hand. Ik zou wel gelijk transport meenemen. En geen aanbetaling en later ophalen.

  Succes!

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top