Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 7 van de 7
 1. #1

  Zonnepanelen voor een scouting gebouw.

  Hallo Lezers van ons mooie forum.
  Ik heb een vraag aan jullie allemaal. Mijn zoon TIM zit op de scouting (lees padvinderij) Voor het nieuwe clubhuis maken we kans op gratis zonnepanelen. Wat we daar voor nodig hebben zijn STEMMEN. Dit is aan oproep aan allemaal, het kost je 1 minuut en je helpt er deze scouting club enorm mee.

  Namens scouting ST Joris Ridderkerk hartelijk bedankt
  Hugo

  Onderwerp: Help scouting Ridderkerk aan gratis zonnepanelen en stem!

  Beste ouders/verzorgers, leden & vrijwilligers, En natuurlijk Candle uit Haastrecht

  Scouting Ridderkerk strijdt voor gratis zonnepanelen

  Scouting Ridderkerk doet mee aan een wedstrijd om gratis zonnepanelen te winnen voor op het dak van het nieuwe gebouw voor alle scouts uit Ridderkerk. Op initiatief van Natuur & Milieu en ASN bank is deze wedstrijd in samenwerking met Scouting Nederland uitgeschreven. Hoofdprijs van deze wedstrijd is 10 zonnepanelen op het dak van het scoutinggebouw en de plaatsing daarvan.

  Het enige wat de deelnemers hoeven te doen, is zoveel mogelijk stemmen te verzamelen op de website www.zonnestrijd.nl en daarbij te stemmen op Scouting Sint Joris Ridderkerk, één van de verenigingen die van het nieuwe pand gebruik gaan maken. Omdat twee verenigingen samen nu eenmaal meer stemmen kunnen verzamelen dan elk apart, is besloten dat scouting Florence Nightingale en Sint Joris samen onder één naam deelnemen, zodat ze de stemmen bij elkaar kunnen optellen.

  Beide scouting verenigingen hopen zoveel mogelijk mensen op de been te kunnen brengen om een stem uit te brengen om zo de verlangde zonnepanelen op het dak van het nieuwe pand te kunnen krijgen. Doet u ook mee? Iedereen die stemt, maakt bovendien zelf ook kans op een prijs: een mooie Waka Waka lamp. Als je die hebt gewonnen, krijg je dat rond 1 november te horen.

  Je kunt je stem uitbrengen via de volgende link: http://www.zonnestrijd.nl/stem/ (zoek Scouting Sint Joris en klik op STEM rechtsonder de afbeelding. Sint Joris staat nu rond de 5e plek dus rond de 1e / 2e rij van alle groepen).

  Per e-mail adres is slechts één stem mogelijk. Het is dus de bedoeling om zoveel mogelijk mensen (en e-mail adressen) een stem te laten uitbrengen. Stem dus voor 31 oktober op Scouting Sint Joris – Ridderkerk en stuur dit bericht ook naar alle vrienden, bekenden en collega’s zodat de beide scoutingverenigingen straks op hun dak mooie zonnepanelen kunnen laten monteren! Zelf meerdere keren stemmen met andere (eigen) e-mailadressen kan natuurlijk ook.

  Alvast bedankt!

  PS door de grote aandacht voor deze wedstrijd, heeft de website af en toe storing. Probeert u het dan later alstublieft nog eens!  Met vriendelijke groet,


  Stichting Scouting Ridderkerk  e-mail info@scoutingridderkerk.nl
  internet www.scoutingridderkerk.nl

 2. #2
  Mijn stem krijg je, succes met de actie!

  jaap

 3. #3
  Dank je wel Boss
  Ik lees dat je ook in de "ZON" zit. Heb je de meter al achteruit zien draaien? Dat was bij een maat van me het geval. Hij werd er helemaal wild van. Is het niet een goed plan om het met een windmolen te combineren. Je woont toch in een buitengebied. Daar zijn wel meer voordelen mee te behalen. Ook kleinschalig zijn er leuke ideeën op de markt te vinden.
  hartelijke groet Hugo
  Laatst gewijzigd door armadaman; 08-10-14 om 15:07.

 4. #4
  Gestemd!

  Ik denk dat ik vandaag voor een waterval-dynamo ga.

 5. #5
  Hoi Ray
  Ik vond het wel meevallen vandaag. In Barendrecht was het lang niet slecht hoor. Bedankt voor je stem.
  hg Hugo

 6. #6
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door armadaman Bekijk Berichten
  Dank je wel Boss
  Ik lees dat je ook in de "ZON" zit. Heb je de meter al achteruit zien draaien? Dat was bij een maat van me het geval. Hij werd er helemaal wild van. Is het niet een goed plan om het met een windmolen te combineren. Je woont toch in een buitengebied. Daar zijn wel meer voordelen mee te behalen. Ook kleinschalig zijn er leuke ideeën op de markt te vinden.
  hartelijke groet Hugo
  Hugo, je leest zeker alleen de kop van het bericht

  jaap

 7. #7
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door jaap Bekijk Berichten
  Hugo, je leest zeker alleen de kop van het bericht
  jaap
  Maar even terug gelezen GOEDEMORGEN Jaap.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top