Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4
 1. #1

  Met veel plezier lees ik op dit forum...

  Hallo,

  met veel plezier heb ik al uren zitten lezen op dit forum, dus vond het wel tijd worden om mijzelf even voor te stellen.
  mijn naam is Maikel, kom uit Noord-Holland en ben me sinds een jaartje ofzo steeds meer aan het interesseren voor houtbewerking en eigenlijk alles wat met hout te maken heeft. Ik heb helemaal geen ervaring op dit gebied en ben slechts hobbymatig bezig geweest met wat projectjes. Ben de laatste tijd wat gereedschap aan het verzamelen en wil binnenkort een mooie grote (speelgoed)boerderij maken voor mijn zoontje.

  Ik ik wil graag veel leren over alles wat met houtbewerking te maken heeft en hoop dan ook nog veel interessante onderwerpen te lezen op dit forum en stiekem hoop ik op wat professionele input vanuit jullie. :-)

  ik ik ben ook een beetje op zoek geweest naar wat leuke en interessante workshops/cursussen. Hierover ook meteen maar een vraag. Ik heb een workshop freestafel maken gezien bij beqwaam. Lijkt mij leuk en je 'hout' er nog een stukgereedschap aan over ook. Maar heb geen idee of ik hier ook echt iets van opsteek en of deze freestafel gebruiksvriendelijk en kwalitatief iets is.

  Ik wil een ieder alvast heel erg bedanken voor alle mooie en leerzame input op dit forum!

 2. #2
  Welkom !!! Cursussen zijn er best veel, het is een beetje kijken of het past bij wat je zoekt.

 3. #3
  Senior Member
  Ingeschreven
  Jul 2012
  Locatie
  Nieuwegein
  Berichten
  1.041
  Welkom! Ik weet niet hoeveel ervaring je al hebt, maar wellicht is het een idee om een basiscursus te volgen. Die worden veelal lokaal ook gegeven en kosten weinig.

  Wat voor mij verder altijd goed werkt zijn filmpjes waarin je de goede richting op wordt gestuurd om er vervolgens zelf mee aan de slag te gaan.

  succes en veel plezier!

 4. #4
  Athanor
  Guest
  Welkom op het forum!


  Fons

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top