Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4
 1. #1

  bossingfrees handfreesje

  Is er een bossingfrees voor in zo'n festofrees, gewoon een redelijk grote.
  Bij de machinewinkel hier hadden ze die niet maar mischien dat julie hier iets weten.

  Alvast bedankt, gr Mike

 2. #2

  Re: bossingfrees handfreesje


 3. #3

  Re: bossingfrees handfreesje

  dat is toch wel een flinke diameter frees om vanuit de hand mee te werken.... Bovendien kan je jezelf afvragen of je machientje wel sterk genoeg is om het in één gang te doen. Dit soort dingen kan je toch beter in een freestafel doen. Dus je bovenfres in een tafeltje inbouwen en dan met rustige kleine stapjes de bossing frezen. Dus niet in één gang proberen. Met zulke diameters heb je toch al snel een 2KW machine nodig om in snelle halen thuis te kunnen komen.

 4. #4

  Re: bossingfrees handfreesje

  Ja wij hebben zo'n tafel van festo waar je een frees of zaag op zijn kop in kan hangen, werkt met de zaag geweldig met de frees nog niet geprobeert maar iig een tafel heb ik wel, en we hebben ook nog 2 zware trappen frezen ligen, mischien dat die om te bouwen zijn op een manier dat er een freeskop op kan, nieuwe as laten draaien oid en dan met een lager bevestigen onder een zelfgemaakte tafel.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top