Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3

Onderwerp: De voorstelronde

 1. #1

  De voorstelronde

  Mijn naam is Ronald van den Berg ik ben 33 jaar en ben operator. Ben door mijn broertje (scheepbetimmering en nu CAD-tekenaar) geïnteresseerd geraakt in houtbewerken. Oke, ik vond ook dat het tijd werd om eens een leuke ontspannende hobby te nemen. Heb al wat kleine projectjes gedaan tussen neus en lippen door maar wil nu toch wel wat meer van mijn vrije tijd gaan besteden aan houtbewerken.

  Heb ondertussen de school boeken van mijn broertje geconfisqueerd (lekker lezen en aantekeningen maken). En internet afstruinen naar tips en trucs.

  Ben ondertussen (sinds drie weken) mijn eerste gereedschap aan het verzamelen waardoor ik nog meer zin krijg om aan de slag te gaan. Heb ondertussen een stanley nr 4 schaaf, een kruishoutje en een zwaluwstaartzaagje

  Mijn tussen neus en lippen door projectjes.
  Een schoenenkastje gemaakt voor in de gang, een wijnrekje, een tafeltje met poten van afromosia (via mijn broertje) en een ovaal tafelblad van een plaat MDF en deze laten spuiten.
  Mijn laatste project was een tuintafel van douglashout met een tafelblad van 2,5 meter rond en een tafelpoot van 1,2 meter. Heb 1 mal gemaakt (een douglasplank in een punt gezaagd) en deze mal met een kopieerfrees heel vaak overgenomen. Al deze punten op een ronde plaat hout geschroefd en gelijmd en deze ronde plaat hout valt weer in de poot.
  De tafelpoot heb ik twee cirkels laten maken en hier de douglasplanken tegenaan geschroefd.

  Nu naar mijn volgende project en als dat zover is zal ik wat foto's plaatsen.
  Bijgevoegde Afbeeldingen Bijgevoegde Afbeeldingen

 2. #2
  Athanor
  Guest
  Aha, mooi werk al hoor! Leuk dat je gelijk wat laat zien!

  Welkom op het forum!


  Fons

 3. #3
  Welkom. Mooi en strak werk.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top