Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3
 1. #1

  Unhappy Verstelbare Groeffrees

  Hallo,
  Heeft iemand ervaring met een draaibare groeffrees?
  Het is er een van leitz ,met een ring kun je deze verstellen.
  Ik wil deze tweedehands kopen , maar heb geen ervaring met een verdraaibare freeskop.
  Is het wel een verstandige koop?
  Groeten Wim

 2. #2
  Goede avond Potlood ,

  Ik zelf heb 2 verstelbare groeffrezen in van 4 naar 7,5 mm en een van 7,5 naar 14.5 mm en ben daar goed over tevreden. De frees kop heeft dus een min en max frees bereik. dus alles dat tussen deze bereiken in zit kun je zelf instellen door aan de frees kop te draaien. Allereerste moet je weten in welk bereik je dus groeven wil gaan maken, want de frezen zijn niet onbeperkt in te stellen. Als inderdaad de tweede hands wilt kopen let er dan de de freeskoop voor m.a.n bediening is en niet m.e.c en dat de tanden van de frees nog te slijpen zijn. Ik weet niet wat je woonplaats is anders zou je bij mijn kunnen komen kijken en of frezen.

  Gr Marc.

 3. #3
  Hallo Marc,

  Het zijn er twee,1 van 4/7,5 mm en 1 van 10/19,5mm ,ze zijn alle twee m.an , en op de foto zien ze er ook prima uit.(grote tanden)
  De verkoper schrijft dat ze zo goed als nieuw zijn.
  Ik wil ze gebruiken voor verschillende materialen, om sponningen te maken voor triplex,mdf en eigen gemaakte harhouten latjes.
  Ik durf, na wat jij schrijft , de koppen wel te kopen.
  Bedankt voor de uitnodiging.

  Ik kom uit Aalten, dat is een heel eind bij jou uit de buurt,maar als het om een erg dure aankoop had gegaan,was ik graag bij je langs gekomen
  Bedankt Marc en groeten wim

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top