Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3
 1. #1

  Gezocht: Sheppach HM2 onderdelen

  Dag Allen,

  Voor mijn Vlak- en van diktebank zoek ik 2 onderdelen voor het aanbouwen van accessories. het gaat om een lange pen en de geleidingsbus zoals hieronder te zien. Nr 10 en 23

  Hoor graag of iemand ze (over) heeft!

  Scheppach Onderdelen.jpg

 2. #2
  Zoek je ze 1 of 2 x?

  Ik heb z ein ieder geval niet. Op zich als je een voorbeeld hebt is die pen nog wel zelf te (laten) draaien. De bus is denk ik een standaard maat dus zou ook te vinden moeten zijn in de catalogus van een leverancier op dit gebied. Bij Scheppach bestellen kan natuurlijk ook maar zal behoorlijk duur zijn.
  . . . Als er 1 gereedschap over de dam is staat zo je werkplaats vol . . .

 3. #3
  Ik zoek er in principe 1 van beide. Mochten ik ze hier niet kunnen vinden, dan zal ik ze inderdaad zelf gaan draaien. Tekeningen heb ik al een tijd klaar liggen. Maar merk dat hoeveelheid vrij te besteden uren beperkt zijn en probeer die dan efficient in te zetten!

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top