Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3

Onderwerp: beitsen slee

 1. #1

  beitsen slee

  Hi mensen ik heb een vraagje:

  Ik heb een sleetje gevonden bij het afval op mijn werk. Hij was echt mega vies en krom. Hij was helemaal diep zwart! Nu heb ik hem geschuurd, en heb de kromme plankjes een dagje onder water gehouden in het badje van onze kleine. Die heb ik vervolgens ingeklemd met wat lijmklemmen en laten drogen. Deze plankjes zijn nu weer droog en recht. Sommige plankjes stonden 5cm uit het lood en plankjes zijn nu niet meer scheluw.

  Nu krijg ik het weer er niet helemaal uitgeschuurd, dus wil hem beitsen met een donkere kleur.

  In de bouwmarkt staan alleen kleine potjes binnenbeits van rambo. Er zijn geen kleine potjes voor buiten.... Ik vind het zonde om zo'n grote pot te kopen. Dan kan ik beter een nieuwe slee kopen voor dat geld.

  Mijn vraag kan ik die potjes binnenbeits gewoon voor de slee gebruiken of is dit een slecht idee?

 2. #2
  Verschil tussen binnen en buiten beits heeft veel te maken met de uv bestendigheid, en weersinvloeden. Voor een slee die echter bijna altijd binnenstaat behalve die dagen in de winter kan dit denk ik best.

 3. #3
  Het weer kan je vaak eruit krijgen met ontweringswater.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top