Welkom bij www.woodworking.nl.
Pagina 1 van de 4 123 ... LaatsteLaatste
Resultaten 1 tot 10 van de 36

Onderwerp: Even een ongemak

 1. #1

  Even een ongemak

  Best forumvrienden en vriendinnen,

  Afgelopen zondag, eind van de middag, besloten wij een kleinigheidje te eten in een naburig dorp (bij de Herezijl brug tussen Terkaple en Terherne voor wie er bekend is). We gingen op de fiets, door ons dorp over onze lokale ophaalbrug. Daar zou net een bootje door heen en 2 meisjes stonden al op de brug om deze te bedienen. Met 1 knop gaan de lichten branden, even later de bomen neer en dan de brug omhoog. De lichten branden al, maar ik riep, wij kunnen er vast nog wel even langs. De bomen waren nog omhoog, ik keek naar het bootje, keek achterom naar mijn familie en knalde toen met mijn kop tegen de 2e boom die inmiddels naar beneden kwam.Salto achterover van de fiets, grr ...gv... ik kon niet overeind komen en kroop naar de kant en ging in de berm liggen. Familie, ernstig geschrokken er om heen, kop onder het bloed van de klap en veel rugpijn. Mijn vrouw belde direct 112, wat ik zwaar overdreven vond, we moesten verder, we zouden wat eten etc. In het ziekenhuis bleek op de CT scan dat ik 2 breuken in een wervel had, ergen midden in de rug. Na 2 dagen plat liggen had de neurologische service van het ziekenhuis in Groningen (ik lag in Heerenveen) besloten dat een operatie niet nodig was en dat ik een corset aangemeten zou worden en naar huis kon. Dinsdag avond stond ik weer naast het bed op eigen benen en sinds woensdagmiddag ben ik weer thuis!!! 6 weken corset en voorlopig veel pijnstillers, maar ik scharrel in ieder geval wat door huis en kan weer van de pc gebruik maken.
  Heb goed gevoel in mijn benen en voeten, dus met wat rust komt alles weer goed. Het was niet helemaal zoals we de zondag gepland hadden, maar ik heb toch ook wel weer mazzel dat het weer goed komt.

  Het forum bleef al die dagen gelukkig vanzellef door lopen!

  jaap

  ps ik weet dat jullie mij allemaal het beste wensen, indachtig de sfeer op ons mooi forum, dus jullie hoeven hier niet massaal te reageren . But me is very happy dat ik vanacht weer thuis sliep!
  Voor de Facebookers

 2. #2
  kan mij voorstellen, je eigen bed is toch het fijnst, volgende keer toch maar even wachten.. beterschap
  GROETJES MOOTJE

 3. #3
  beterschap!

 4. #4

 5. #5
  Beterschap, Jaap.

 6. #6
  Beste Jaap,

  Natuurlijk reageren we massaal om je beterschap te wensen. Ook ik bij deze!
  Als ik het zo lees, ben ik blij dat ik geen fiets heb, veel te gevaarlijk 😉. Was het er een met hulpmotor?
  sterkte in ieder geval!

  gr. Ronald

 7. #7
  jeetje dat is ook wat.....heel veel beterschap gewenst!!!!

 8. #8
  Senior Member
  Ingeschreven
  Jan 2011
  Locatie
  Ouderkerk aan den IJssel
  Berichten
  1.297
  Beterschap Jaap!
  Goed om ook eens de andere kant van het verhaal te lezen, meestal ben ik degene die als boosdoener/brug/sluiswachter de bomen laat zakken. En nee, niet ieder object is gelijk, bij sommige kan je echt niks meer doen om de bomen te stoppen als je eenmaal de lichten hebt ingeschakeld.....

 9. #9

 10. #10
  Senior Member
  Ingeschreven
  Apr 2014
  Locatie
  Waddinxveen
  Berichten
  1.163
  Gelukkig is het enigszins goed afgelopen! ook van mij Beterschap!

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top