Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4
 1. #1

  Dewalt 743n combinatiezaagtafel

  Graag zou ik jullie mening horen betreft de combinatiezaagtafel van de dewalt 743n.

  Ik ben voornemens deze aan te schaffen, raden jullie deze aan of toch beter een ander type of merk.

  Niet geheel onbelangrijk is dat ik er ongeveer 750/800€ aan wil spenderen.


  mvg Steven

 2. #2
  Senior Member
  Ingeschreven
  Nov 2013
  Locatie
  Regio Haaglanden
  Berichten
  534
  Ik ken de dewalt niet. Maar meestal doet gereedschap dat meerdere dingen kan, Al deze dingen slecht. Het is een compromis.
  En mijn mening over zaagtafels is: Je moet een echt goede zaagtafel kopen of geen. Lees maar eens op dit forum hoeveel mensen hem aan het modificeren zijn.
  Wat wil je er mee gaan zagen? Is een goede invalcirclezaag met geleider of trekzaag geen alternatief.

 3. #3
  De machine is ontwikkeld door Elu wat later is overgenomen door Dewalt, vandaar dat gele kleurtje Het is een goede allround zaagmachine herinner ik mij, maar de afkortcapaciteit is aan de kleine kant zeker in vergelijk met de trekzagen. Voor schulpzagen daarentegen is het een beer van een machine met plenty vermogen aan boord. Het omstellen van afkorten naar schulpen en vice versa is wat omslachtig, en het ding verhuizen naar een andere locatie is ook altijd geen pretje omdat het een gewichtige machine is. Anderzijds is het dankzij dat gewicht dat de machine zeer stabiel staat tijdens het werk.

  Als je met de zaagspecificaties van de machine kan leven, ttz. als je niks groter moet zagen dan de machine aankan ga je wel waar voor je geld krijgen.

 4. #4

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top