Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3
 1. #1

  Gevraagd: Houtbewerker voor volgende week zondag 27 juli

  Beste houtbewerkers,

  Ik hoop dat dit de juiste plek is om het neer te zetten. Maar aangezien het vrij kort dag is probeer ik het even op deze manier.


  mijn naam is Babette en ik ben projectleider van de tentoonstelling HOUT, die op zit moment te zien is in Het Nieuwe Instituut (het voormaling Nederlands Architectuur Instituut) in Rotterdam. (zie ook: http://www.hetnieuweinstituut.nl/hout)


  Naast de tentoonstelling hebben we een aantal randactiviteiten. Zo hadden we een avond over 'de grenzen van HOUT' en staat er ook nog een bomenwandeling op het programma.
  Als laatste activiteit hebben we een markt gepland.


  Deze Material Market is gepland op volgende week zondag 27 juli, tegelijkertijd met de Swan Market op het Museumpark. Hij vindt plaats op het buitendek van Het Nieuwe Instituut.
  We hebben daar kramen beschikbaar gesteld voor makers/verkopers met houten spullen en demonstraties. Zo hebben we overleg met een kettingzager die beelden uit boomstammen maakt, een kraam met houten gadgets en zal de boekverkoper een kraam inrichten met boeken omtrent hout, bos en bijvoorbeeld boomhutten.


  De markt zal van 12:00 - 16:00 open zijn, tegelijkertijd met het museum.


  Voor de markt ben ik nog met spoed op zoek naar één of het liefst meerdere houtbewerker die een demonstratie kunnen geven van het snijden/maken van houten gebruiksvoorwerpen. Het gaat erom dat men het ambacht kan zien, dat er iemand in proces bezig is.

  Ik hoop dat er tussen jullie een aantal mensen zijn die het leuk lijken om hieraan mee te doen. Het gaat er dus om dat je van 12:00 tot 16:00 bezig bent met het maken van gebruiksvoorwerpen uit hout. Daarnaast is het zeker leuk als er een aantal gebruiksvoorwerpen meegenomen kunnen worden en die we dan kunnen laten zien en die verkocht zouden kunnen worden.
  Jullie zullen bij de entree van het museum zitten en dus ook uitleg kunnen geven aan de mensen die langskomen.  Er is een onkostenvergoeding beschikbaar. Mijn mailadres is B.Zijlstra@hetnieuweinstituut.nl.


  Hoor het graag.


  Hartelijke groet,
  Babette Zijlstra

  B.Zijlstra@hetnieuweinstituut.nl

 2. #2
  Beste Babette,

  Je hebt een mailtje.

  Gr. Roeland

 3. #3
  oud hout
  Ingeschreven
  Jan 2012
  Locatie
  Goeree-Overflakkee
  Berichten
  2.505
  Los van de vraag bedankt voor het wijzen op deze tentoonstelling!

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top