Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 6 van de 6
 1. #1

  Excuus, na lange tijd spieken nu eindelijk maar even voorstellen!!

  Hallo allemaal!

  Allereerst wil ik graag even zeggen dat jullie er met z’n allen een erg mooie en informatieve site van hebben gemaakt! Ik heb er al veel van opgestoken en in de praktijk al gebruikt. Ook al heb ik nog niet zo heel veel ervaring, hopelijk kan ik er ooit een steentje aan bijdragen!

  Eerst maar even in het kort wie ik ben. Mijn naam is Maarten, 30 jaar, geboren in Hattem, en ik woon sinds oktober 2012 in Kampen. Na de MTS en HTS bouwkunde ben ik via een aantal omzwervingen terecht gekomen bij defensie. Daar werk ik mee aan het onderhoud/ verbouw en nieuwbouw op de diverse kazernes. Een leuke en diverse baan waar ik alle aspecten van bouwkunde tegen kom.

  Het huis uit 1934 heb ik in maart 2010 gekocht en helemaal gerenoveerd (lees: volledig gesloopt m.u.v. behalve de buitenmuren). Nu deze verbouwing een beetje op zijn einde loopt, voor zover een huis helemaal klaar kan zijn, begin ik mij met steeds meer bezig te houden met het fijnere houtwerk. Ik heb nog niet super veel zelf gemaakt maar de plannen en de ideeën liggen klaar, veelal gemaakt door mijn vriendin .

  De uitvoering van deze ideeën ben ik van plan de komende tijd te gaan starten. Als eerste een nieuwe kapstok van eiken, daarna een nieuw badkamermeubel. Basis gereedschap heb ik al wel, grotere machines huur ik vaak. Eerst volgende machine zal een invalzaag met linialen zijn, heb je nog een goede gebruikte liggen laat het maar weten!!
  Nou ja, dat is ik het kort wie ik ben, bedankt dat ik een poos mee mocht spieken!

  Groeten Maarten

 2. #2
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  6.103
  Blog Berichten
  1
  Welkom !!!
  met vriendelijke groet,
  rick
  http://thewoodworkersattic.blogspot.com/

 3. #3
  Ja, Welkom!

 4. #4
  Athanor
  Guest
  Welkom op het forum!


  Fons

 5. #5
  Senior Member
  Ingeschreven
  Mar 2014
  Locatie
  midden tussen de noorse sparren
  Berichten
  1.111
  Welkom Maarten.

  Dat meespieken herken ik helemaal!
  Je zoekt wat, je googled wat, en je komt vaak op dezelfde sites terecht. Dit is er een van.
  Dan heb je meestal je antwoord, en dan komt er van registreren niks.

  Dat dit een geweldige informatieve site is deel ik absoluut met je! En de 'site' zelf is ook erg profesioneel en handig ingedeeld.

 6. #6

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top