Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3
 1. #1

  Bijzet tafeltje naar ontwerp van WW for MM

  Ontwerp van Steve Ramsey van WoodWorking for Mere Mortals.

  Wou hier even mijn tafeltje tonen dan ik voor vaderkesdag gemaakt heb.

  Blad en voet: Populier (of dat hebben ze mij toch wijsgemaakt, is recup hout)
  Poten multiplex.


 2. #2
  Mooi werkje.
  Is het de bedoeling dat de multiplex nog gelakt zal worden of zo?
  Een kritisch puntje van mij is dat ik pen en gat verbindingen zou toegepast hebben aan het onderste kaderwerkje. Zo zou het schranken beter zijn tegenover de waarschijnlijk in gedraaide schroeven.
  Toch een dikke pluim van me SyncA.

 3. #3
  Pen en gat was volledig de bedoeling tot bleek dat ik de lengte van de pennen niet had ingerekend, ik geen reserve stukken door het schaaf proces had gehaald en vaderkesdag op punt stond voorbij te zijn. Mijn bedoeling was toen om de gaten toe te pluggen met een donkerder soort hout. Maar ook dat is er niet van gekomen. (Omdat het nogal weinig opvalt en het ook niet meer moest worden dan het was)

  De multiplex blijft gewoon zo, ligt een redelijke laag vernis op. Ik ga niet beweren dat ik het zelf zo'n geslaagde combinatie vind. Maar weerom, dit had ik in huis en vaderdag was veel dichterbij dan me lief was, zelfs voor dit projectje in deze staat af te leveren. (Hij heeft het gekregen en dan heb ik het terug genomen om verder te vernissen )

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top