Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 2 van de 2
 1. #1

  nieuwe Amazon telefoon met 3D interface

  Amazon heeft een mobiele telefoon uitgebracht, natuurlijk bedoeld om de consument nog beter in het Amazon ecosysteem te integreren. Maar het leuke is dat deze over een 3d interface beschikt, het plaatje op de telefoon veranderd met de kijkhoek. En om die kijkhoek te meten zit er een kleine camera op elke hoek van de telefoon. Het is nu nog een gimmick, maar stel je voor dat dit b.v. geïntegreerd wordt in Sketchup en hoe je zo een virtuele showroom zou kunnen maken. Het is zo ongeveer een hernieuwde versie van Het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci.  jaap
  Laatst gewijzigd door jaap; 20-06-14 om 14:12. Reden: cameliaatjes in camera veranderd, dank je Arthur ;)

 2. #2
  Ah ja. De Amazon foon: wijs je camera naar iets en je kunt meteen via Amazon ook zoiets bestellen.

  Dat dynamic perspective is een leuke gimmick. In iOS 7 zit dat al ruim een jaar, al gebruiken ze daar de gyroscopen van de iPhone om de beweging te meten in plaats van cameliaatjes (hoe vaak moet je die water geven trouwens en heeft je foon daar last van? ) Het is effe leuk, maar a) het vreet batterijen omdat de telefoon continu moet berekenen wat je nú weer ziet en b) het kan ontzettend afleiden omdat er van alles beweegt terwijl je op een taak aan het focussen bent.

 

 

Labels voor dit Bericht

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top