Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3
 1. #1

  Bosch kap- en verstekzaag gcm 12 gdl

  Heeft iemaqnd ervaring met de BOSCH KAP- EN VERSTEKZAAG GCM 12 GDL.
  Ik heb een voorkeur voor deze machine ivm het ontbreken van de benodigde ruimte achter de machine.
  Ik hoor gaarne van jullie.

 2. #2
  Hey Jan,

  Dit is een supertoestel! Met de robotarm is het prachtig werken en de machine is uitermate stil, zeker in combinatie met de nieuwe zaagbladen van Bosch waar pu in verwerkt zit (zijn te herkennen door een soort blauwe krullewiet in het blad). Je kan de machine bedienen met 1 vinger, zo soepel gaat de arm. Als je het te soepel vindt Kan je zelfs wat bijregelen om meer weerstand te hebben. Ik vind het een pracht van een machine.
  In die prijsklasse kan je ook de kapex van Festool overwegen, zover ik weet heb je ook geen plaats nodig achter het toestel want de rails staan vast een het toestel verloopt op de rail ipv omgekeerd.
  Succes!
  Ps: bij Bosch moet je de acties in de gaten houden, vaak krijg je nog een staander gratis bij de aankoop van dergelijk toestel!
  mvg, seb

 3. #3

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top