Welkom bij www.woodworking.nl.
Pagina 1 van de 2 12 LaatsteLaatste
Resultaten 1 tot 10 van de 14
 1. #1

  Lightbulb Forumleden die informeel met elkaar in contact treden

  Hallo allemaal,

  Gezien het groot aantal leden dat we hebben op dit forum moeten er toch verschillende forumleden redelijk dicht bij elkaar wonen, alleen dit weten we vaak niet van elkaar. Zoals is aangegeven is de afstand vaak het probleem, enkele kilometers is nog om te doen maar verre afstanden reizen is vaak het probleem. Ik ben in contact gekomen met een forumlid Herman die in een straal van 20 km bij mij vandaan woont. Nu komen we regelmatig bij elkaar op bezoek, hartstikke gezellig. We praten onder het genoot van een bakje koffie met elkaar over onze passie 'hout'. Op deze manier leren we van elkaar, onder het motto 'twee weten meer dan een'. Ik persoonlijk vind het leuk en plezierig om een medeforumlid iets te leren. Daarom lijkt het met praktisch als meerdere mensen bij 'locatie' een plaatsnaam in vullen zodat alle forumleden elkaar makkelijk kunnen vinden en via een pb iets met elkaar kunnen afspreken.
  Mij persoonlijk lijkt dit leerzaam, interessant en gezellig! Hopelijk zijn er meerdere personen die deze mening met mij delen.

  Dit bericht had ik geplaatst onder het kopje 'trainingsdag', maar aangezien ik een breder publiek wil aanspreken, plaats ik mijn bericht nogmaals hier.

  Met vriendelijke groeten,
  Marc

 2. #2
  Misschien moeten we de locatie wel "verplicht" stellen. Ik weet wel dat het niet te controleren is maar plaats of regio moet mijns inziens kunnen.

 3. #3
  Het moment dat het verplicht wordt om de locatie te vermelden haal ik die weg..... Dergelijke zaken moet je mijns inziens niet verplichten, als het al zou kunnen. Er de aandacht op vestigen, ja, dat wel, onder vermelding van voordelen en mogelijkheden.

  Groet, Rob
  "I may be left handed but I am always right"

 4. #4
  Rob verplicht staat tussen aanhalingstekens. Ik bedoel ook geen harde verplichting. De voordelen benadrukken is voldoende.

 5. #5
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  6.103
  Blog Berichten
  1
  Het is inderdaad erg leuk om eens bij een ander forumlid op de koffie te gaan. Ik heb al heel wat kilometers gemaakt en heb daar geen moment spijt van !! Zo zit mijn houtdraaileraar hier slechts 500 meter vandaan....hahaha...
  met vriendelijke groet,
  rick
  http://thewoodworkersattic.blogspot.com/

 6. #6
  Ben allergisch voor het woord "verplicht"... Jeugdtrauma, waarschijnlijk.  Groet, Rob.
  "I may be left handed but I am always right"

 7. #7
  Heb plaatsnaam aangevuld......en de koffie is bijna klaar

 8. #8
  Senior Member
  Ingeschreven
  Oct 2012
  Locatie
  Gem. Winsum (Groningen)
  Berichten
  1.630
  Okay, ook ik heb mijn woonplaats nu vermeld.

  Klaas

 9. #9
  Van mij stond het er al maar voor de meeste was het wel duidelijk waar ik vandaan kwam en woon ;-)

 10. #10
  Junior Member
  Ingeschreven
  Apr 2014
  Locatie
  Zoersel België
  Berichten
  16
  Mijn woonplaats staat er ook en het gebeurt niet vaak, maar deze keer betreur ik het belg te zijn

  Voor wie het interesseert, mijn atelier bevindt zich in Borgerhout en staat nog in beginschoenen maar er is ruimte en voorzieningen genoeg voor een gezellige ontmoeting (als de tijd meewil om uit de kinderschoenen te komen).

  vg

  Wom

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top