Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 6 van de 6

Onderwerp: Uit Uitgeest...

 1. #1

  Uit Uitgeest...

  Toch maar ingeschreven hier, even voorstellen... Ik ben Bart, 22 jaar oud, geboren en getogen in Uitgeest.

  Jaaaaaaren geleden al een interesse gekregen in hout, wou tijdens de HAVO altijd gitaarbouwer worden, wou naar de VS voor een opleiding zelfs maar da's er uiteindelijk nooit van gekomen. Ben gaan studeren voor docent Engels maar dat eeuwige geneuzel op het HBO was maar saai. Via een vriend weer bezig gegaan met hout en toen heb ik me ingeschreven op het HMC, waar ik nu bijna 3 jaar (4-jarige opleiding) achter de rug heb. Heb in die jaren een boel geleerd van een paar hele goede meubelmakers en er valt nog veel meer te leren!

  Daarnaast ben ik hobby-gitarist, laatste tijd weer veel klassiek aan het oefenen en ik had een gruizige herrieband maar die staat helaas op pauze. Andere interesses zijn films (oude cult, horror, van alles wat...), de natuur ontdekken, flierefluiten, dat soort dingen... Maak als ik tijd/zin heb wel eens lepels, snijplankjes, simpele snijwerkjes, mooi tijdsverdrijf en goed gebruik van restmateriaal.

  Je krijgt me enthousiast met gebabbel over handgereedschap, mooi (massief) hout (Rick van Masave weet er alles van), lekkere biertjes, ben sindskort ook weer erg 'into' lezen en ontdekken van vakmannen zoals James Krenov.

 2. #2
  Uitgeest, de geboorteplaats van "Cornelis Corneliszoon" de uitvinder van de houtzaagmolen. Daar moet muziek inzitten

 3. #3
  Welkom, en iemand uit de buurt. Dat is ook leuk!

 4. #4
  Athanor
  Guest
  Welkom op het forum! Hoop dat je hier veel plezier gaat hebben, heb je op het HMC al spannende opdrachten gehad?


  Fons

 5. #5
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door tuoh Bekijk Berichten
  Uitgeest, de geboorteplaats van "Cornelis Corneliszoon" de uitvinder van de houtzaagmolen. Daar moet muziek inzitten
  Klopt! Helaas hebben we geen houtzaagmolen meer, zijn wel plannen voor geloof ik maar hoe het daar mee zit... Niet dat ik met de Zaanse Schans om de hoek mag klagen

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Athanor Bekijk Berichten
  Welkom op het forum! Hoop dat je hier veel plezier gaat hebben, heb je op het HMC al spannende opdrachten gehad?


  Fons
  Ik ben bezig met het afmaken van een tuinbankje, op zich een hele ervaring... 4 gebogen regels, allen met een andere borstmaat. De hoeveelheid werk een beetje onderschat maar juist daar leer ik een boel van. Als eindstuk ga ik een gitaar bouwen, die wordt spannender heb op stage ook een keertje een bed aan een plafond gehangen, dat was een mooie!

 6. #6
  Hartelijk welkom en veel plezier op dit forum!

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top