Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3
 1. #1

  Bovenkant/onderkant kistje

  Dag allemaal

  Op dit moment ben ik een kistje aan het ontwerpen om door een fabrikant te laten maken maar ik zit echter een beetje vast bij de afwerking van de bovenkant én onderkant van het kistje.

  Word er voor de bovenkant en onderkant te sluiten hetzelfde materiaal gebruikt als de zijkanten (in mijn geval 18mm zwart mdf) of valt er iets anders aan te raden?

  Indien de mdf word gebruikt om onderkant en bovenkant af te sluiten, gaat dit dan zoals te zien op bovenste foto of is dit eerder iets zoals op de onderste? Voor afwerking van de onderkant zou ik graag de methode toepassen die te zien is op de bovenste foto.

  Alvast bedankt

  Klik op Afbeelding voor grotere versie

Naam:   bovenkant_kistje.jpg
Bekeken:  164
Grootte:  23,7 KB
ID:    14938

 2. #2
  Ik weet niet wat de afmetingen van het kistje zijn maar meestal is de bodem een stuk dunner dan 18 mm. Je voorstel voor de bodem ziet er goed uit. Zelf zet ik de bodem meestal iets dieper een mm of zes in een groef. Je ziet dan de zijkanten van de bodem niet. Er is trouwens enige tijd geleden een draadje over luxe doosjes gemaakt. Via internet voor een paar euro.

 3. #3
  Afmetingen had ik er moeten bijzetten uiteraard, is 41cmx 66cm met een hoogte van 15cm

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top