Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 2 van de 2
 1. #1

  hout gedraaid sfeerlichtje

  Het sfeerlichtje is in segmenten samengesteld met een glazen schaaltje van het merk Leonardo. De gebruikte houtsoorten zijn beuk, iroko, es, eik, movingo en een lichtkleurige meranti.
  De keuze van afwerking is met SHELLAWAX en geschuurd tot een korrel van 400. Dit modelletje heb ik als kerstcadeautjes gedraaid voor het vrouwelijk gezelschap die bij ons aan tafel zat.
  Ik heb er een 13-tal gedraaid. Ze waren niet allemaal identiek omwille van ander combinaties van houtsoorten. De diameter is 190 mm op een hoogte van 55 mm.


  P3090780.jpgP3090782.jpgP3090783.jpg

 2. #2
  Tof ! Heb je het werk van Malcolm Tibbets wel eens gezien ? http://www.tahoeturner.com/

  In 1 van zijn video's beschrijft hij zijn "floating base" ....soort van bodem die relatief vrij kan werken. Met deze methode heb ik al menig schaaltje gedraaid. Soms vraagt het ontwerp ook om een gesegmenteerd voetje.... Is maar een idee...

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top