Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 7 van de 7

Onderwerp: Even voorstellen

 1. #1

  Even voorstellen

  Hallo allemaal!

  Mijn naam is Sander woon in Veenendaal en ben 24 jaar, ben werkzaam bij defensie en daarnaast volg ik een studie tot Ingenieur (HTS werktuigbouw).
  Ik vind alles leuk wat maar met techniek en bouwen te maken heeft, zolang me handen maar vies worden. Heb zelf nog niet zoveel ervaring in het bewerken van hout, heb wel is wat dingen gemaakt maar niet al te ingewikkeld en groot. Toch interesseert het hout mij wel heel erg en ben ik van plan er wat meer mee te gaan werken. Heb onlangs een bovenfrees aangeschaft en ben nog aan het kijken voor wat meer machines. Mijn alle eerste projecten worden waarschijnlijk meubels voor mijn nieuwe huis. En daarbij kan ik mooi op dit forum kijken naar alle tips en trucs

 2. #2
  Athanor
  Guest
  Welkom Sander! We zijn benieuwd naar je initiatieven. Heb je onderwerpen en vragen, kom maar op!


  Fons

 3. #3
  welkom hier en veel plezier hier
  GROETJES MOOTJE

 4. #4
  oud hout
  Ingeschreven
  Mar 2008
  Locatie
  Allentown, PA, USA (Metrisch Ambassadeur)
  Berichten
  3.554
  Welkom op dit bruisende forum waar je van alles kan vragen, van alles kan opsteken maar ook van alles kan doen om anderen wegwijs te maken met jouw kennis en ervaring.
  Ik heb zelf ook HTS Werktuigbouwkunde gedaan dus ik weet hoe die combinatie aanvoelt. Ik ben nu gepensioneerd maar veel van m'n houtprojecten dragen nog de sporen van staalconstructies. Die reflexen zijn moeilijk te onderdrukken.

 5. #5
  Welkom op het forum Sander! Mooi om er weer een werktuigbouwkundige bij te hebben. Er zitten heel veel mensen op het forum die de hout/staal combi gevonden hebben ;-)

 6. #6
  Bedankt allemaal,

  Hout is een nieuwe hobby voor mij dus we gaan het zien. Het nodige gereedschap word ondertussen aangeschaft. Was voorheen meer van het repareren van allemans auto, dus gereedschap genoeg maar nog niet voor hout ( ondertussen al wel een bovenfrees, invalcirkelzaag en vlakschuurmachine gekocht). Ben alles een beetje aan het uitproberen hoe het werkt (vooral de bovenfrees) zodra ik het onder de knie heb gaan de projecten komen!

 7. #7
  Welkom en veel succes, ik lees en leer hier van alles!

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top