Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 2 van de 2
 1. #1

  Boek "Man & Werkplaats" met daarin enkele forumleden

  Ergens halverwege 2012 zag ik een berichtje in 'Landleven' dat een fotograaf bezig was met een project om een boek te maken over mannen en hun (hobby)werkplaats. Ik heb de fotograaf (Otto Kalkhoven) destijds gemaild met de vraag of hij belangstelling had voor een houtbewerker/gereedschapmaker voor zijn boek. Dat bleek zo te zijn en ergens halverwege oktober vond de 'photoshoot' plaats en halverwege 2013 het interview voor de tekst.

  Vandaag kreeg ik een mailtje van de tekstschrijver van het boek en in dat mailtje stond onder andere een lijst met andere geïnterviewden en tot mijn verrassing stonden er minstens twee andere (oud)forumleden bij. Ik weet niet of ik hier namen mag noemen dus dat doe ik nog maar niet, maar de hobbies van de mensen lopen uiteen van scheepstimmerman, houtdraaier, (gereedschaps)smeden, restaurateurs en veel en veel meer. Ik kijk uit naar de uitgaven van het boek.

  Het boek is ook te koop. Zie voor meer details en gegevens de website:

  http://www.manenwerkplaats.nl/

  Man en werkplaats.jpg

 2. #2
  Hey hallo ik heb het boek inmiddels in mijn bezit
  En ik vindt het een geslaagd boek
  Mvg Leroy

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top