Welkom bij www.woodworking.nl.
Pagina 1 van de 3 123 LaatsteLaatste
Resultaten 1 tot 10 van de 22
 1. #1

  Unhappy Forum op iPad: irritante ontvoering

  Sinds een week of twee heb ik iets irritants als ik het forum op m'n iPad lees. Af en toe als ik de activity list of een onderwerp open schakelt de iPad om naar de AppStore om daar reclame te maken voor een spelletje. Datzelfde spelletje (een of andere Age of Empires-kloon) staat dan ook in de betreffende forumpagina, dus het lijkt er sterk op dat het om een automatisch openen van een link gaat. Zijn er meer mensen die dit zien?

 2. #2
  Yep, ik heb hetzelfde.overigens opent dat strontirritante geval ook bij andere fora.ik ben bezig een oplossing te zoeken maar tot nu toe zonder resultaat.
  wie weet raad?
  arom

 3. #3
  Simpel alles van Apple eruit knikkeren.

 4. #4
  Geweldig advies. Daar heb ik tenminste wat aan.

 5. #5
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door zuma Bekijk Berichten
  Simpel alles van Apple eruit knikkeren.
  Hm. Ik ben er een voorstander van om problemen bij de bron weg te nemen. De workaround die jij voorstelt heeft mij teveel nadelige neveneffecten.

 6. #6
  Athanor
  Guest
  Ik heb hetzelfde probleem op m'n Ipad geconstateerd, alleen nog niet de associatie gehad met het forum, had het idee dat ook bij andere applicaties dit wordt geopend. Ik zal er eens op letten, maar het is inderdaad hoogst irritant. Volgens mij is dit zeker geen effect dat Apple beoogt....


  Fons

 7. #7
  welke mac os en browser gebruik je? gejailbreaked?

  Probeer het eens met een andere browser chrome of firefox in plaats van safari.
  Heb je het probleem dan nog?
  Laatst gewijzigd door Ducky; 25-02-14 om 19:08.

 8. #8
  Niet gejailbreaked en ik gebruik al geruime tijd chrome.
  arom

 9. #9
  Ik heb iets anders sinds een week op mijn iPad. Als ik een nieuwe topic bekijk en daarna weer terug ga, staan alle items op een eerder uur of soms op de vorige dag. Door op home te drukken krijg ik weer de laatste items.

 10. #10
  yep ik heb het zelfde probleem en hoor dus graag wat de oplossing is, met alvast dank als er een oplossing komt, groet Crossbow1958

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top