BOSCH SERVICE

Emilio

Post veel
1 nov 2012
2.447
394
Dordrecht
Ontploffende afkortzaag, meermaals kapotte spanner, nul service en onjuiste beschuldigingen. Ligt allemaal aan de klant, aan mij, aan omliggende aannemers, maar niet aan Bosch....
Het gaat bij reviews over feiten, niet over aannames, dus hou het daar ook graag bij, dank!
 

Lo van Kessel

Nieuw lid
13 apr 2020
11
1
Ik begrijp dat mijn ervaring herinneringen oproept aan wat men in het verleden met Bosch heeft meegemaakt. Maar zou het niet kunnen dat mijn positieve ervaring een uitdrukking is van nieuw beleid? Bosch verdient in ieder geval krediet....
 

Emilio

Post veel
1 nov 2012
2.447
394
Dordrecht
Bosch verdient pas krediet als er breed verbetering is en uit jouw verhaal kan ik dat niet opmaken. Men communiceerd nog steeds niet optimaal, maar gaat hoigstens sneller over toch vervanging. Dat kan ook zijn omdat er weer iets kwijt was. Zonder toelichting kun je geen oordeel vellen...
 

Wim Kluck

Oud hout
28 feb 2010
10.671
2.554
Gaanderen
Jaren geleden werd bosch gereedschap geimporteerd door Elektro Staal in Huizen. Onze winkel was in Bussum en de reparaties werden er gebracht en gehaald. Service was top en fouten werden hersteld. Hierna werd het door Bosch zelf gedaan. Er kwamen steeds meer werknemers die geen verstand van zaken hebben.
Toen een voor mij belangrijke toezegging niet door ging heb ik 26 mtr toebehoren bosch uit het assortiment gegooid. De machines heb ik wel in het assortiment gehouden. Het kan best zijn dat zaken niet goed opgepakt worden en afgehandeld worden. Of dat dan ook voor de kwaliteit van de machines geldt hoeft natuurlijk niet.
Met welke duitse organisatie ik ze toen heb vergeleken laat ik in het midden maar heb later wel gezegd dat ze niet zo slecht waren. Ik heb dan ook geen bosch machines, niet omdat ik deze machines slecht vind maar omdat ik geen goede ervaringen heb met bosch. Ik ben al 10 jaar niet meer actief als ijzerhandel en het kan dus best dat ze zich verbeterd hebben.
Nogmaals ik weet uit ervaring dat bij bijna alle merken enkele dingen niet goed worden opgelost. Hoe meer je verkoopt als merk hoe groter de kans dat meer mensen zich roeren.
 

Emilio

Post veel
1 nov 2012
2.447
394
Dordrecht
Ik zal niet zeggen dat Bosch per definitie slecht is, ik heb goede ervaringen met bijv. Boorhamers en een decoupeerzaag. Eerder genoemde afkortzaag en kettingzaag waren bar slecht naar mijn mening/ervaring.
Maar de service van Bosch is gewoon alleen maar bagger geweest en daarom voor mijn geen Bosch meer. Met andere merken heb ik betere ervaringen of geen ervaring (nog beter) vwb de service.
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.