Welkom bij www.woodworking.nl.

jaap

Wie van de forumleden (jullie) laat wat zien op de open dag hout?

Beoordeel dit Bericht
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door jaap Bekijk Berichten
In 2010 stonden we als woodworking.nl voor het eerst op de Open Dag Hout en het was ook mijn eerste Open Dag Hout! Dat was in Drachten en werd toen nog georganiseerd door Centrum Hout uit Almere. Onze Kor (Kies voor Hout) had contact met hen en met een hele groep stonden we daar bij elkaar.

Dat was voor het eerst dat ik wat knutselwerk van mij aan een ander liet zien. Ik had wat kistjes in aanbouw mee wat losse gezaagde verbindingen en een klein tafeltje en wat kant en klare kistjes. Bleek dat er de meeste belangstelling voor de halfafgemaakte dingen was. Ik had een hartstikke leuke dag en praatte met veel mensen over de lol van het maken, de methodes, het hout etc.

Dus komt allen en schroom niet, je treft zo veel gelijkgestemden om een keer te praten over je werk of hobby en de oprechte interesse is echt hartstikke leuk om mee te maken!

jaap
Labels: Geen Voeg Toe / Wijzig Labels
CategorieŽn
Niet-Gecategoriseerd

Reacties

This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top