Welkom bij www.woodworking.nl.

jaap

Open Dag Hout 2015

Beoordeel dit Bericht
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door jaap Bekijk Berichten
Beste Forummers, gisteren was ook voor ons als organisatie een geweldig leuke dag en gisteravond laat zijn we bekaf, maar zeer voldaan, naar huis gegaan! De lovende woorden van de bezoekers, maar zeker ook de standhouders zijn een bevestiging dat we met Open Dag Hout op de goede weg zijn! Alle standhouders gaven spontaan aan volgend jaar weer te komen, dus er komt zeker een Open Dag Hout 2016!!

Een bijzonder moment was de onthulling van de ballon van Sirjacobs . Aan mij de eer om het doek over de ballon weg te halen, en kwam de surprise te voorschijn, in de voet van de standaard heeft Sirjacobs "Woodworking.nl" gegraveerd met een cnc frees. Dat deed me echt wel wat en het voelt ook zeker als een enorme blijk van waardering van onze Belgische houtvrienden. Ook vanaf het forum, van harte bedankt Sirjacobs Didier en ook uw vrouw en uw geweldige Vlaamse Houtdraaiersgilde. Volgend jaar weer!!!

jaap

Naam:   IMG_4094.jpg
Bekeken: 157
Groote:  61,5 KB

Naam:   IMG_4083.jpg
Bekeken: 160
Groote:  99,2 KB
Labels: Geen Voeg Toe / Wijzig Labels
CategorieŽn
Niet-Gecategoriseerd

Reacties

 1. Van Caeseele omer's Avatar
  Ik was blij om een van de leden te zijn van de Vlaamse gilde die uitgenodigd was en moet het organiserend team hartelijk feliciteren nu ze een zeer goede weg zijn ingeslagen.
 2. Antonio's Avatar
  Was een leuke dag, veel te zien.
  kan iemand mij vertellen wie de Tormek stand had.
 3. sirjacobsd's Avatar
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Van Caeseele omer
  Ik was blij om een van de leden te zijn van de Vlaamse gilde die uitgenodigd was en moet het organiserend team hartelijk feliciteren nu ze een zeer goede weg zijn ingeslagen.
  Omer,
  Je bent ook goed bezig, je bent een snoepertje tegenover de dame want dit moest mijn plaats worden. Grapje hoor.

  Sirjacobs Didier.
 4. O Peatey's Avatar
  Antonio: de firma Hegner
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top