PDA

Bekijk Volledige Versie : wachtwoord onthouden



mans
23-09-12, 16:32
mijn wachtwoord en naam wordt niet onthouden.
zo gauw ik naar een subforum ga ben ik weer uitgelogt , wat kan de oorzaak zijn ?

Scheppie
23-09-12, 17:36
Dat moet ongetwijfeld te maken hebben met de beveiligingsinstellingen op je computer, dat je helemaal geen cookies oid meer accepteert. Kijk maar eens of je daar iets kunt vinden...

Spaander
23-09-12, 20:44
Sinds ik bij het inloggen een vinkje zet bij 'onthoud mij' heb ik daar geen last meer van.

jaap
26-09-12, 07:48
@spaander, dan is ook de oplossing voor mij. Op e.o.a. manier valt hier de verbinding een keer of 20 per dag weg en krijg ik eerst de startpagina van de provider weer op het scherm. Dat is niet zo leuk als je net een lang bericht ingetypt hebt en je kunt het niet wegschrijven. Gelukkig bewaart het nieuwe forum om de 60 seconden een reserve kopie. Maar dat vinkje zetten bij "onthoud mij" helpt enorm.

jaap

Scheppie
26-09-12, 11:09
Dat onthoud me ken ik uiteraard en heb ik niet genoemd in mijn reactie. Joop geeft aan dat als hij naar een subforum gaat hij alles weer kwijt is, ook zonder onthoud met zou dat niet moeten gebeuren volgens mij.

Hindrik
25-10-12, 13:45
Bij mij sinds vandaag hetzelfde, het vinkje is gewoon aangevinkt

leendert
06-11-12, 19:31
Hallo ,

Bij mij hetzelfde probleem , onthoud mij aangevinkt en toch moet ik iedere keer alles opnieuw invoeren.

Leendert

jaap
09-11-12, 07:29
Een serieus probleem, ik ga er naar kijken. Bij mij werkt het overigens goed. Wat gebruiken jullie, Windows, Apple osx, Linux en met welke browser? Als ik ga googlen is het eigenlijk altijd de instellingen bij de gebruiker en niet aan de kant van het forum. Maar het is meer dan de moeite waard om het uit te zoeken.

jaap

Hindrik
09-11-12, 07:42
Jaap,
Ik gebruik Windows, nu is het bij mij begonnen nadat ik mijn wachtwoord veranderd heb. Voor de verandering werkte alles goed.
En het niet onthouden van het wachtwoord doet zich alleen voor bij dit Forum. Bij alle andere Forums waar ik ook op zit werkt alles normaal, het kan dan toch niet aan de instellingen op mijn pc liggen of heb ik dat mis.
Henk

ironmikie
09-11-12, 10:22
@Henk: ik weet niet welke browser je gebruikt en of je de browser de wachtwoorden laat opslaan, maar wellicht staat deze site meerdere keren in je opgeslagen wachtwoorden. Je zou dan even alle verwijzingen weg moeten halen en dan opnieuw inloggen en opnieuw wachtwoord onthouden.

Hindrik
09-11-12, 16:27
Nou ga er wel even mee aan de slag, ben wel niet zo'n pc expert eens zien of ik er uitkom. Ik heb op deze pc windows 7

Wim Kluck
09-11-12, 22:22
Ook bij mij heb ik sinds enige tijd last van dit probleem. Ook windows 7.

hobby-ist
10-11-12, 14:53
Ik heb ook windows 7, maar heb nergens geen last van.